F-3

Välkomna till oss i de yngre åldrarna på Hugin!

F-3 består av drygt 80 elever, som är indelade i förskoleklass respektive åk 1, 2 och 3. Vi befinner oss på det nedre planet i den norra flygeln där också fritids finns. Vi använder digitala läromedel som ett naturligt inslag i undervisningen. Vi arbetar både tematiskt och ämnesövergripande och uppskattar vårt samarbete mellan årskurserna samt med Färsna Naturgård. För oss är det viktigt med trygghet, studiero och att ha det roligt tillsammans med våra elever.

Telefonnummer: 0176-33 39 04 (arbetsrum)

Personal:

 

Charlott Fagertun heter jag och jag jobbar i F-3 laget. Jag brinner för läsinlärning och gruppdynamik. Alla elever är en viktig pusselbit i undervisningen!
charlott@freinetskolanhugin.se

Hej! Jag heter Sofia Lindblom och arbetar som lärare på F-3. Jag har jobbat på Hugin sedan vårterminen 2018.
sofia@freinetskolanhugin.se

 

Åsa Chibás. Jag ansvarar för förskoleklassen, biblioteket samt är IKT-ansvarig för skolan och förskolan. Jag uppskattar att digitala verktyg är en naturlig del av vårt arbetssätt på Hugin, samt att det är mycket kreativt arbete i förskoleklassen som involverar olika inlärningssätt och sinnen. Jag är med i Hugin Education styrelsen.
asa@freinetskolanhugin.se

Hej! Angelica Ronnerberg heter jag och jag arbetar i F-3 laget. Jag är väldigt intresserad av media och teknik och använder mig mycket av det i min undervisning. Barnlitteratur, läsning och läslust är något jag också känner starkt för och gärna vill förmedla till mina elever. 
angelica@freinetskolanhugin.se

Jag heter Mokryan Ali  Aziz och är lärare i F-3 laget. I min yrkesroll tycker jag det är viktigt att hjälpa alla barn att se sig som vinnare och att ingen känner sig utanför eller misslyckas. 
mokryan@freinetskolanhugin.se